Bosrijk gelegen bouwgrond voor een vrijstaande woning in Oudsbergen

Vraagprijs: € 147 500 Oudsbergen Heymansweg 1
Een buitengewone kans wacht op jou aan de idyllische Heymansweg, te midden van de weelderige natuur van Neerglabbeek. Deze bouwgrond voor een vrijstaande woning is de perfecte locatie voor het verwezenlijken van jouw droomhuis!

Deze unieke locatie is onderdeel van een vergunde verkaveling uit 1965. Met de volgende voorschriften moet je bij het uittekenen van jouw droomwoning rekening houden:

Afmetingen en hoogte:
- Bouwbreedte van 12 meter
- Bouwdiepte van 15 meter
- Bouwhoogte beperkt tot maximaal 6 meter tussen het grondpeil en de kroonlijst.
- Dakhelling tussen 25° en 40°.
- Inplanting van het hoofdgebouw: op minimaal 3 meter van de zijdelingse perceelgrenzen.

Naast de hoofdwoning zijn vrijstaande gebouwen in de achtertuin toegestaan, met een maximumoppervlakte van 30 m². Deze bijgebouwen kunnen dienen als bergplaatsen. De kroonlijsthoogte van deze bijgebouwen bedraagt maximaal 3,5 meter, met een vrij te kiezen dakvorm.

Nieuwe aanvragen, waaronder bijstellingen aan de verkaveling, worden beoordeeld aan de hand ... van de gewestplanbestemming, de goede ruimtelijke ordening en de ruimtelijke visie van de gemeente.

Dit is jouw kans om een uniek stukje Neerglabbeek te bezitten en jouw ideale thuis te creëren. Grijp deze gelegenheid aan en laat jouw visie werkelijkheid worden op deze prachtige locatie!
Lees meer Verberg