Prachtig landhuis met drie slaapkamers, dressing en badkamer in Geistingen

Vraagprijs: € 590 000 Kinrooi Klimstraat 14
Deze prachtige woning is gelegen in het pittoreske Geistingen en is een droom die werkelijkheid wordt voor iedereen die op zoek is naar een ruime en luxueuze villa. Met zijn open bebouwing en moderne architectuur straalt dit huis klasse en stijl uit.

Het landhuis is gebouwd in 2002 en is sindsdien goed onderhouden. De perceeloppervlakte bedraagt maar liefst 1730 m², waardoor er voldoende ruimte is voor een prachtige tuin waarin u kunt ontspannen en genieten van de groene omgeving.

Via een ruime inkomhal met vestiaire en toilet kan je op het gelijkvloers naar de ruime woonkamer, de keuken, een afzonderlijke kamer die zowel dienst kan doen slaapkamer, maar ook als hobbyruimte of als bureauruimte en tot slot naar de garage, waar je twee voertuigen kan stallen.

De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte om te ontspannen en quality time door te brengen met familie en vrienden. Bovendien kan je van hier zowel naar de keuken als naar de gezellige veranda, van waar je kan genieten van een prachtig zicht op de tuin. Van de keuken kan je ook ... nog naar de op het gelijkvloers gelegen wasruimte. Van hieruit kan je ook naar de tuin.

De woning beschikt over drie slaapkamers, die allemaal ruim en comfortabel zijn. De badkamer is modern en voorzien van alle gemakken, waaronder een ligbad en een douche. Verder is er ook nog een dressing aanwezig.

Via de technische ruimte op de eerste verdieping, kan je naar de zolder. Hier kan je via een ruime overloop naar twee kamers, die desgevallend ook nog ingericht kunnen worden als slaapkamers.

De woning beschikt ook nog over een ruime kelder.

De woning beschikt over een energielabel B. Dit betekent dat het landhuis goed geïsoleerd en energiezuinig is.

Kortom, deze prachtige villa in Geistingen biedt alles wat je nodig hebt voor een luxueus en comfortabel leven. Met zijn ruime tuin, garage, drie slaapkamers en moderne voorzieningen is deze woning een droom die werkelijkheid wordt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.
Lees meer Verberg