Deels gerenoveerde gezinswoning met 3 tot 5 slaapkamers

Bree Bocholterstraat 40
Geen schrik om de handen uit de mouwen te steken maar wil je wel voortgaan op bestaande plannen die je geheel of bijna volledig kan overnemen?
Dan is dit pand ongetwijfeld jouw nieuw project!

Voor deze oorspronkelijk in 1961 gebouwde halfvrijstaande gezinswoning werden in 2017 renovatieplannen uitgewerkt.
In het kader van deze renovatie zou je op het gelijkvloers via de inkomhal beschikken over een zeer ruime keuken (10,10 m²), eethoek (21,91 m²) en zithoek (22,64 m²) met zicht op de nog aan te leggen tuin. Bij deze leefruimte werd ook een berging voorzien (6 m²). Op het gelijkvloers werd bovendien ook nog kamer voorzien die in eerste instantie perfect als bureau ingericht zou kunnen worden, maar net zo goed als slaapkamer. Tot slot is er op het gelijkvloers ook nog plaats voor een badkamer (12,82 m²) en afzonderlijk toilet.
Op de verdieping tref je bovendien drie slaapkamers (22,75 m², 14,44 m² en 12,42 m²), een toilet en een bijkomende kamer (beoogde functie: dressing - 6,76 m²) aan.

Het gebouw is intussen conform de plannen ... gebouwd en winddicht.
De verdere afwerking aan de binnenzijde van het gebouw dien je daarentegen wel nog zelf voor je rekening te nemen. Het volledige interieur kan je met andere woorden volledig naar eigen smaak inrichten!
Indien je wil, kan je van deze woning bovendien op een heel gemakkelijke manier een BEN-woning maken.
Alle werken kunnen daarenboven uitgevoerd worden met toepassing van de 6% BTW-regeling.

Zoek je een dergelijke woning die bij voorkeur in het centrum maar toch rustig gelegen is? Contacteer ons dan snel voor een bezichtiging!



Lees meer Verberg