Landelijk gelegen vrijstaand woonhuis

Kinrooi Enkestraat 28
Deze vrijstaande en rustig gelegen gezinswoning werd in 2005 gebouwd op een perceel van 1841 m².
Via de inkomhal kan je op het gelijkvloers naar zowel het gastentoilet als naar de zeer ruime woon- en leefruimte met open keuken.
Je hebt hier een aangenaam en ruimtelijk zicht op de kindvriendelijke tuin met achterliggende weilanden en toegang naar het terras.
Bij de keuken is er een koele berging.
Vanuit de inkomhal kan je ook naar een aan de straatzijde gelegen kamer, die momenteel als bureau wordt gebruikt. Deze ruimte kan ook benut worden als extra slaapkamer, als speelkamer of als hobbyruimte.
De ingerichte badkamer op het gelijkvloers is ook via de inkomhal toegankelijk.
Op de eerste verdieping kan je via de nachthal met vide naar het toilet, de 2 slaapkamers (momenteel één geheel) en een masterbedroom met eigen badkamer en toegang naar de dressing.
Indien je wil, kan je nog een wasruimte creëren op deze verdieping. De afvoeren zijn voorzien waardoor het plaatsen van een wasmachine en/of droogkast mogelijk is
De woning is ... uitgerust met vloerverwarming.
De ramen zijn van PVC en voorzien van dubbele beglazing.
Het perceel is aan de voorzijde afgesloten met een elektrische poort.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: inkomhal (10,64 m²), gastentoilet (1,64 m²), woonkamer met open keuken (48,12 m²), koele berging (6,02 m²), badkamer/wasplaats (10,5 m²) en bureau/hobbyruimte of slaapkamer 1 (13,16 m²)
Verdieping +1: nachthal met vide (10,19 m²), toilet (1,04 m²), slaapkamer 2 (10,15 m²), slaapkamer 3 (7,49 m²), slaapkamer 4 met eigen badkamer (32,72 m²) en dressing (6,70 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 1841 m²
Woonoppervlakte: 158,37 m²

DE OMGEVING
Dit woonhuis is gelegen te Molenbeersel, een deelgemeente van Kinrooi, op een boogscheut van de Nederlandse grens.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op een afstand van minder dan 500 meter van de woning.
Op een afstand van 1,5 kilometer van de woning kan je een kleuterschool en een lagere school aantreffen.
Secundair onderwijs is te volgen op een afstand van 4,5 kilometer vanaf dit pand.
Opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is minder dan 1 kilometer vanaf de woning te vinden.
De plaatselijke handelaars (bv. bakker, krantenwinkel, eetgelegenheden, bank, enz.) bevinden zich in de nabije omgeving richting het centrum.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten.
Binnen de gemeente zijn er natuurlijk ook een aantal andere mogelijkheden om te ontspannen. Kan je genieten van een goed boek? Dan kan je zeker terecht in de plaatselijke bibliotheek, maar denk ook eens aan een bezoekje aan het gemeenschapscentrum "De Stegel" voor een film, een toneelvoorstelling of voor bijkomende vorming.
Liever gewoon een wandeling in de natuur? Dan kan je uiteraard terecht in het nabijgelegen natuur- en wandelgebied Stramprooierbroek.

* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
Lees meer Verberg