Ruime vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers in Kessenich

Kinrooi Venlosesteenweg 350
Deze vrijstaande woning werd in het jaar 2000 gebouwd op een perceel van 786 m².
Aan de straatzijde kan je zowel via de overdekte inkom als via de inpandige garage naar de hal met gastentoilet. Vanuit de royale inkom- en trappenhal heb je toegang tot de verschillende vertrekken.
Via een dubbele deur met glaswerk kan je vervolgens naar de gezellige woonkamer, van waaruit je geniet van veel lichtinval en een mooi uitzicht over het terras, dat via een schuifpui bereikbaar is, en de tuin.
De centraal gelegen keuken, voorzien van alle comfort, bereik je allereerst via de woonkamer, maar ook via de naastliggende wasplaats.
Tevens geniet de keuken over een zicht op de tuin.
Zowel van de keuken als van de wasplaats kan je vervolgens ook naar het overdekt en betegeld terras.
De wasplaats geeft tot slot ook uit op de inpandige garage die is uitgerust met een sectionale garagepoort en voorzien van een keramische tegelvloer.
Op de verdieping kan je via de nachthal naar de drie slaapkamers en de ingerichte badkamer met hoekbad, douche en ... wastafel in een fraai badkamermeubel.
De woning beschikt over een verwarmingsinstallatie op aardgas.
Zowel de voor- als achtertuin werden aangelegd met gazon en beplanting. De tuin is uitgerust met een automatische beregeningsinstallatie met vijf aansluitpunten.
Aan de achterzijde van de tuin is er ook nog een losstaand tuinhuis.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping 0: inkomhal (14,50 m²) met gastentoilet (1,5 m²), woonkamer (44,10 m²), keuken (13,67 m²), wasplaats (18,83 m²), inpandige garage (24,98 m²), overdekte inkom (4,34 m²) en overdekt terras (16,50 m²)
Verdieping +1: nachthal (5,78 m²), slaapkamer (30,08 m²), slaapkamer 2 (16,11 m²), slaapkamer 3 (20,48 m²) en badkamer (14,17 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Perceeloppervlakte: 786 m²
Bewoonbare oppervlakte (excl. garage, tuinhuis en overdekt terras): 179,23 m²
Oppervlakte incl. garage en tuinhuis: 212,04 m²

DE OMGEVING
De woning is gelegen langs de Venlosesteenweg te Kessenich, een deelgemeente van Kinrooi, vlakbij de Nederlandse gemeentes Neeritter, Ittervoort en Thorn.
De grens met Nederland bevindt zich op minder dan 1 kilometer van de woning.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op enkele meters van de woning.
Kleuteronderwijs en lager onderwijs wordt aangeboden in de Vrije Basisschool "De Bommesaar" op zo’n 800 meter van de woning.
Binnen een straal van 1 km rond de woning kan men op verschillende plaatsen terecht voor gezinsopvang of groepsopvang voor baby’s en peuters en buitenschoolse opvang, met op 450 meter van de woning het dichtstbijzijnde opvangadres.
Binnen de gemeente Kinrooi is er een ruim aanbod aan sport- en vormingsactiviteiten. Een polyvalent sportveld, een Finse piste en Fit-O-Meter en een danszaal bevinden zich bijvoorbeeld al binnen een straal van 1 km rond de woning.

* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
Lees meer Verberg