Woning met handels- resp. praktijkruimte in Ophoven

Vraagprijs: € 389 000 Kinrooi Venlosesteenweg 78
Dit ruime pand betreft een woning met praktijkruimte, geschikt voor talrijke commerciële dan wel vrije beroepen.

Op het gelijkvloers is momenteel zo'n 70 m² in gebruik als praktijkruimte.
Bij het binnenkomen kom je in een wachtruimte, die leidt naar de behandelruimtes met toilet en de achterliggende bewegingsruimte.
De resterende 50 m² van het gelijkvloers kan in het kader van een eventuele uitbreiding verder afgewerkt worden.
Het gelijkvloers is volledig voorzien van gyproc-wanden waardoor een herindeling of wijziging op een gemakkelijke manier mogelijk is. Andere commerciële doeleinden dan wel vrije beroepen zijn dan ook mogelijk.

De overige verdiepingen van het pand zijn volledig ingericht als woongedeelte.
Op de eerste verdieping kan je via de hal meteen naar de lichtrijke leefruimtes (in totaal bijna 70 m²), bestaande uit een gezellige L-vormige woonkamer, een keuken en een aparte eethoek die momenteel ingericht is als extra zithoek.
Verder zijn er op deze verdieping nog een wasruimte, twee ruime (slaap)kamers (momenteel ... ingericht als hobbyatelier (19,5 m²) en een bureelruimte (25,3 m²)) en het toilet.
Op de tweede verdieping tref je de badkamer, drie slaapkamers (2x 13,1 m² en 14,2 m²) waarvan één met dressing, en nog een compacte berging aan.
Op de derde verdieping bevinden zich tot slot nog twee (slaap)kamers (2x 13,9 m²) en een berging/dressing.

Het pand beschikt ook over een zeer ruime, in verschillende ruimtes ingedeelde, kelder met een garage en een overdekte ruimte. Hier bevindt zich ook een overdekt terras met zicht op de zuid-gerichte tuin.
Er is eveneens parking aanwezig, zowel voor privégebruik als voor cliënteel.

Het oorspronkelijk gebouw dateert van 1968.
Vanaf 2000 werden er talrijke renovatie- en verbouwingswerken uitgevoerd; waaronder een nieuwe aanbouw, herindeling praktijkruimte, nieuwe keuken, heraanleg tuin, dak- en spouwmuurisolatie). De ramen van het pand zijn van aluminium met dubbele beglazing en het pand wordt verwarmd via een centrale verwarming op stookolie.

Lees meer Verberg