Vrijstaande, te renoveren, woning met garage en twee loodsen in Molenbeersel

Vraagprijs: € 450 000 Kinrooi Enkestraat 57
Ben je op zoek naar een ruime woning met dubbele garage en twee riante loodsen? Dan moet je deze kans niet laten liggen!
Deze woning is rustig gelegen aan de Enkestraat, op het industrieterrein van Molenbeersel, slechts een steenworp verwijderd van de Nederlandse grens.

Woning:
Dit vrijstaande huis werd in 1991 gebouwd. Geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Dan maak je van deze plek gegarandeerd een gezellige comfortabele gezinswoning!
Op het gelijkvloers kan je via de inkomhal met gastentoilet naar een woonkamer met open keuken met berging, de wasplaats, de badkamer en drie slaapkamers.
Momenteel is de woonkamer opgesplitst en werd er door middel van een valse wand een extra vierde (slaap)kamer op het geljkvloers gecreëerd.
Op de bovenverdieping kan je via de overloop (en tussenkamer) naar de overige drie (slaap)kamer en een doucheruimte.
De woning ligt te midden van een tuin, omringd door een stijlvol hekwerk voor privacy en veiligheid.
Aan de achterkant van de woning is er een ruim overdekt terras van 20 m².
Via de ... inrit, gelegen aan de linkerzijde van de woning, kan je naar de losstaande dubbele garage met extra bergruimte.

Loodsen:
Bij deze eigendom horen twee loodsen: een boogloods en een met betonblokken gemetselde loods met metalen platen dak op metalen spanten. Deze loodsen werden in 1989 gebouwd en bieden eindeloze mogelijkheden voor opslag, hobby's of zelfs zakelijk gebruik.
De boogloods heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ongeveer 350 m². Op de verdieping is er nog 118 m² ruimte beschikbaar.
De ruimte in de gemetselde loods bedraagt 144 m².

Kortom, deze woning biedt alle mogelijkheden: een gezellige ruime woning met tuin en garage en twee handige loodsen. Mis deze kans niet om in dit veelzijdige pand te investeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.
Lees meer Verberg