Gezinswoning met vier slaapkamers en handelsruimte in het centrum van Kinrooi

Vraagprijs: € 399 000 Kinrooi Weertersteenweg 166
Op een zichtlocatie in het centrum van Kinrooi tref je deze gezinswoning met handelsruimte aan.
De eigendom werd in 1975 gebouwd en in 1998 gerenoveerd.
Mits de nodige opfrissingswerken maak jij van dit pand opnieuw een plek waar wonen en werken een plezier is!

Het woongedeelte (328 m²) beschikt op het gelijkvloers over een eigen inkom- en trappenhal met toilet, een ruime woonkamer, een keuken, een wasplaats, een veranda, een CV-ruimte, een inpandige garage en een binnenzwembad.
Op de verdieping kan je via de nachthal naar de vier slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers delen ook nog een enkel via deze kamers te bereiken douchecel.

Het handelsgedeelte heeft een totale oppervlakte van 80 m², waardoor er voldoende ruimte is voor diverse commerciële activiteiten.
Dit gedeelte is momenteel nog ingericht als een apotheek en is onderverdeeld in meerdere ruimtes, zijnde een winkelgedeelte, een bereidingsruimte en een bureau.

Met de ligging in het centrum van Kinrooi en de moderne uitstraling is deze op te frissen woning een ... uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare locatie met veel potentieel, waar wonen en werken perfect mogelijk is. Of het nu gaat om een boetiek of een ander type winkel, deze ruimte biedt alle mogelijkheden om een succesvolle onderneming te starten.

Lees meer Verberg