Rustig gelegen woning met 4 slaapkamers in Molenbeersel

Vraagprijs: € 269 000 Kinrooi Vlasvenstraat 23
Staat 'wonen op een rustige locatie' bovenaan jouw wensenlijstje voor een droomwoning? Dan is deze woning zeker het bekijken waard! Als je geen bezwaar hebt om zelf aan de slag te gaan en de woning grondig te renoveren, zou dit wel eens jouw ideale plekje kunnen worden.

Deze vrijstaande woning ligt op een perceel van ongeveer 13 are 30 ca. Vanuit de ruime inkomhal heb je toegang tot de keuken, de afzonderlijke eetkamer en de woonkamer. Via de keuken en de woonkamer kom je in de zeer ruime veranda met uitzicht op de tuin. Vanuit de veranda bereik je het toilet, een berg- en wasruimte, en de garage. Op de begane grond bevinden zich verder een badkamer en een eerste slaapkamer.

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers, een zolderkamer en een zoldergang die leidt naar een extra zolderruimte boven de garage. De woning heeft ook een kelder, verdeeld in twee ruimtes, waarvan een in gebruik is als CV-ruimte.

Op het terrein bevindt zich bovendien een vrijstaand bijgebouw dat voorheen als atelier en opslagruimte werd gebruikt.

De ... woning is voorzien van aansluitingen voor water en elektriciteit.
Verwarmd wordt middels een niet-condenserende ketel op stookolie. De stookolietank (5000 liter) bevindt zich ondergronds.
Bij de constructie van de woning werd een regenwaterput voorzien.

Met jouw persoonlijke touch kan je deze woning omtoveren tot jouw droomhuis.
Aarzel niet en plan snel een bezichtiging!


EXTRA INFORMATIE
Deze woning is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.
Lees meer Verberg