Instapklare halfvrijstaande nieuwbouwwoning

Maaseik Venlosesteenweg 123
Deze nieuwbouwwoning betreft een halfvrijstaande, instapklare gezinswoning met drie slaapkamers.

Alle leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers en zijn te bereiken via de inkom- en trappenhal met gastentoilet en vestiaire.
De leefruimte biedt ruimte voor het inrichten van een mooie zit- en eethoek. Aangrenzend vind je de open keuken. Deze mooie keuken is volledig ingericht en voorzien van een praktisch werkeiland en een vaste ontbijttafel.
In de leefruimte geniet je van meer dan voldoende lichtinval door de aanwezigheid van de vele raampartijen. Aan de achterzijde van de leefruimte werd bovendien een schuifpui voorzien, van waaruit je rechtstreeks naar de zonnige veranda kan, met zicht op het terras en de buitenberging.
De wasplaats/berging is praktisch ingericht en voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Deze ruimte kan ook perfect dienst doen als dressing.
Op het gelijkvloers bevinden zich bovendien nog een slaapkamer en een badkamer.
De gelijkvloers gelegen badkamer werd ingericht met een ruime ... douche en een badkamermeubel voorzien van dubbele lavabo.

Op de eerste verdieping ontdekken we via de nachthal nog een tweede badkamer met hangtoilet, ligbad en een badkamermeubel met dubbele lavabo en een tweede slaapkamer.
Vanuit deze slaapkamer kan je 's morgens ontwaken met een prachtig uitzicht over de weilanden.

De tweede verdieping/zolderverdieping is momenteel ingericht als een derde slaapkamer maar kan ook perfect dienst doen als hobbyruimte.

Deze woning werd volwaardig geïsoleerd!


INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelderruimte (9,78 m²)
Verdieping 0: inkomhal (28,75 m²) met gastentoilet (1,76 m²), woonkamer met eetkamer en open keuken (39,42 m²), wasplaats/berging of dressing (7,87 m²), slaapkamer 1 (14,29 m²), badkamer 1 (8 m²) en veranda (20 m²)
Verdieping +1: nachthal (2,14 m²), slaapkamer 2 (17,71 m²) en badkamer 2 (8,43 m²)
Verdieping +2: zolderruimte/logeerkamer of hobbyruimte (36,88 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: buitenberging (29,79 m²) en tuinberging (25,02 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 2103 m²
Woonoppervlakte excl. kelder, excl. zolder: 148,37 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en zolder: 195,03 m²

DE OMGEVING
Deze nieuwbouwwoning is gelegen aan de Venlosesteenweg te Maaseik, op een boogscheut verwijderd van de Nederlandse grens.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij, op zo'n 290 meter, van deze gezinswoning.
Kleuteronderwijs wordt aangeboden op een afstand van 1 kilometer van de woning. Lager en secundair onderwijs is daarenboven binnen een straal van 2 km op meerdere plaatsen te volgen.
Gezinsopvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is op 1800 meter van de woning te vinden.
Binnen de stad Maaseik zijn er talrijke vrije tijdsactiviteiten beschikbaar. Denk maar aan het lokale zwembad, de tennispleinen, een looppiste, maar ook aan het cultuurcentrum van Maaseik. Voorts worden er ook geregeld evenementen georganiseerd zoals het "Knapkoekfeest", de keramiekmarkt, "Oldimama", "Afterwork in de stad", het "Foodtruckfestival SMA(A)K" en ga zo maar verder.

* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
Lees meer Verberg