Halfvrijstaande nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en diepe tuin

Maaseik Venlosesteenweg 125
Deze nieuwbouwwoning betreft een halfvrijstaande, instapklare gezinswoning met vier slaapkamers.

Op het gelijkvloers kan je alle leefruimtes terugvinden, meer bepaald de woonkamer met open keuken, een berging, een wasplaats en een ruime badkamer.

Alle leefruimtes zijn te bereiken via de inkom- en trappenhal met gastentoilet.
Centraal in de woonkamer met keuken bevindt zich de ingebouwde keuken met de nodige toestellen en een keukeneiland met zitruimte. Aan de achterzijde van deze leefruimte werd een schuifpui voorzien, van waaruit je rechtstreeks naar het terras en de achterliggende tuin kan.
De wasplaats werd eveneens ingericht met een kastenwand en spoelbak.
De gelijkvloers gelegen badkamer werd ingericht met een inloopdouche en badkamermeubel met dubbele lavabo.
Aan de achterzijde van de woning is er ook een rechtstreekse toegangsdeur naar de tuin.

Van de trappenhal kan je naar het slaapkamergedeelte op zowel de eerste als de tweede verdieping.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede, ... ruime badkamer met toilet, ligbad en badkamermeubel met dubbele lavabo.
De tweede verdieping/zolderverdieping is ingedeeld in drie ruimtes.
De ruime nachthal, die eventueel ingericht kan worden als dressing, biedt toegang tot een zeer ruime, vierde slaapkamer/polyvalente ruimte en de technische ruimte.

Deze woning werd volwaardig geïsoleerd!

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: inkomhal (19,51 m²) met gastentoilet (2 m²), woonkamer met open keuken (35,96 m²), wasplaats (8,71 m²), berging (10,53 m²) en badkamer 1 (10,91 m²)
Verdieping +1: overloop (2,14 m²), slaapkamer 1 (11,69 m²), slaapkamer 2 (14,06 m²), slaapkamer 3 (12,20 m²) en badkamer 2 (10,91 m²)
Verdieping +2: zolderruimte 1 (12,63 m²), zolderruimte 2 (31,82 m²) en technische ruimte (10,21 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 543 m²
Woonoppervlakte: 192,59 m²

DE OMGEVING
Deze nieuwbouwwoning is gelegen aan de Venlosesteenweg te Maaseik.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij, op zo'n 290 meter, van deze gezinswoning.
Kleuteronderwijs wordt aangeboden op een afstand van 1 kilometer van de woning. Lager en secundair onderwijs is daarenboven binnen een straal van 2 km op meerdere plaatsen te volgen.
Gezinsopvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is op 1800 meter van de woning te vinden.
Binnen de stad Maaseik zijn er talrijke vrije tijdsactiviteiten beschikbaar. Denk maar aan het lokale zwembad, de tennispleinen, een looppiste, maar ook aan het cultuurcentrum van Maaseik. Voorts worden er ook geregeld evenementen georganiseerd zoals het "Knapkoekfeest", de keramiekmarkt, "Oldimama", "Afterwork in de stad", het "Foodtruckfestival SMA(A)K" en ga zo maar verder.

* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
Lees meer Verberg