Ruime woning met inpandige garage, tuin en tuinberging in Maaseik

Vraagprijs: € 249 900 Maaseik Weg naar As 120
Deze woning in Maaseik, vlakbij de grens met As, is een woning met veel mogelijkheden die je nog volledig naar eigen smaak kan (her)inrichten. Het huis is gebouwd in 1966 en heeft een perceeloppervlakte van 1258 m². De bewoonbare oppervlakte van de woning is 143 m²; voldoende ruimte voor een gezin.

Deze te renoveren woning is ongetwijfeld een huis dat aan al jouw wensen kan voldoen.
Op het gelijkvloers van deze woning kan je via de inkomhal zowel naar de woonkamer met veel lichtinval, als de eethoek met toegang tot de kookhoek met U-vormige ingebouwde keuken.
Via een gang kan je vervolgens van de eethoek zowel naar de badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, de veranda met toegang tot de tuin.
De woning beschikt op de bovenverdieping over drie ruime slaapkamers en een compacte kamer, die ingericht kan worden als bureau of extra opbergruimte.

Daarnaast is er een inpandige garage met aparte CV-hoek en toilet en een tuinberging aanwezig, wat handig is als extra opslagruimte of werkplaats.

De tuin van de woning is ... ruim en biedt mogelijkheden voor het creëren van een gezellige buitenruimte. Hier kan men genieten van het buitenleven en eventueel een moestuin aanleggen.

Wat betreft energie-efficiëntie heeft de woning een energielabel F. Dit betekent dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van energieverbruik en isolatie. Ingevolge de aankoop ben je ook onderworpen aan de renovatieplicht.

Al met al biedt deze woning in Maaseik veel mogelijkheden voor een gezin dat op zoek is naar een voldoende ruime gezinswoning met een ruime tuin en garage. Hoewel de energie-efficiëntie nog verbeterd kan worden, biedt de woning veel potentieel voor renovaties en upgrades. Vraag dan ook zeker een bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg