Lichtrijke split-levelwoning met drie slaapkamers in Neerglabbeek

Vraagprijs: € 243 500 Oudsbergen Tienderstraat 15
Welkom in deze charmante, te renoveren, split-levelwoning gelegen in het rustige Neerglabbeek.

De lichtrijke woning werd in 1965 gebouwd op een perceel van 1375 m². Bij het betreden van de woning kan je via de inkomhal meteen naar de lichtrijke woonkamer met voldoende plaats voor een zit- en eetruimte. Van hieruit kan je naar de keuken met voldoende plaats voor een eethoek, ideaal voor gezellige familiemomenten of ontspannen avonden met vrienden met onmiddellijke toegang naar het terras.
Verder tref je op deze verdieping ook de badkamer met toilet aan.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers.
De kelderverdieping van de woning beschikt over een inpandige garage en twee kelderbergingen, waarvan een met rechtstreekse toegang naar de achtertuin.

Daarnaast bevindt zich op het perceel een bijgebouw met twee garages en een tuinberging, ideaal voor het opbergen van gereedschap of het creëren van een hobbyruimte.

Hoewel voor deze woning een renovatieplicht geldt, biedt dit een geweldige kans om de woning naar eigen ... smaak te renoveren en om te vormen tot een modern en comfortabel thuis.

Met een oppervlakte van 1375 m² biedt het perceel overigens een prachtige buitenruimte om te genieten van de rust en privacy van de omgeving. Of het nu gaat om ontspannen in de tuin, barbecueën met vrienden of spelen met de kinderen, hier vindt u de ideale plek om van het buitenleven te genieten.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk, aan de rand van een groene omgeving, met talrijke wandel- en fietspaden.

Na het opstellen van het energieprestatiecertificaat werd in de eetkamer bij de keuken nog een nieuw raam en een nieuwe achterdeur geplaatst.

Klaar om jouw nieuwe thuis te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Lees meer Verberg