Op deze pagina houden we je graag
op de hoogte van interessante immoweetjes.

wedstrijdreglement-combiticket-bastionfestival

Wedstrijdreglement voor een combiticket van het Bastionfestival

Nog minder dan een maand te gaan en dan gaat de eerste editie van het Bastionfestival van start. Als sponsor willen wij natuurlijk ook een paar mensen gelukkig maken met een gratis combi-ticket. Het wedstrijdreglement vind je hier.

Verder lezen
vacature

Word jij onze collega?

Aendekerk Immo wordt groter. Kom jij in ons team?

Verder lezen
wie-zorgt-voor-energieprestatiecertificaat-en-hoelang-geldig

Wie zorgt voor het energieprestatiecertificaat (EPC) en hoelang blijft het geldig?

Wellicht heb je wel al gehoord dat je bij verkoop of verhuur van een woning of appartement een energieprestatiecertificaat (EPC) nodig hebt. In dit artikel lees je meer over wie het EPC aanvraagt en hoelang zo’n EPC geldig blijft. Eveneens verneem je dat het EPC bij de verkoop van eigenaar wisselt zodat het eventueel hergebruikt kan worden.

Verder lezen
wanneer-energieprestatiecertificaat-nodig

Wanneeer heb ik een energieprestatiecertificaat (EPC) nodig?

Wil je je woning verhuren of verkopen? In dat geval heb je bijna steeds een energieprestatiecertificaat (EPC) nodig. In dit artikel verneem je in welke gevallen het EPC nodig is en welke de uitzonderingen hierop zijn. Eveneens lees je hier vanaf wanneer je een EPC nodig hebt.

Verder lezen
wat-is-energieprestatiecertificaat

Wat is een energieprestatiecertificaat (EPC)?

Wil je een gezinswoning of appartement verkopen of verhuren? Of ben je van plan om te kopen of te huren? In dat geval krijg je te maken met een energieprestatiecertificaat, afgekort EPC. Hier lees je wat een EPC is.

Verder lezen
tips-om-je-woning-te-verkopen-in-zomer

Tips om je woning in de zomer te verkopen

De zomer is aangebroken! Heerlijk toch? Jij hebt je woning deze zomer te koop staan? Wij bezorgen je graag een aantal tips om je woning ook tijdens de zomermaanden perfect te presenteren.

Verder lezen
testimonial-matty-en-ingrid

Testimonial Matty & Ingrid

Matty en Ingrid vonden een nieuw droompand voor hun verdere toekomst samen, maar moesten hun woning nog verkopen. Hiervoor deden zij beroep op ons kantoor. Hoe zij de samenwerking met ons kantoor ervaren hebben, lees je hier.

Verder lezen
kijkvenster

Kijkvenster in Houthalen

Ons actueel vastgoedaanbod ontdek je de komende maanden ook in ons kijkvenster te Houthalen

Verder lezen
registratierechten

Nieuwe regeling registratierechten

In een vorig artikel heb je al kunnen lezen dat de nieuwe regeling inzake de registratierechten weldra van toepassing zal zijn. Ook werd de nieuwe regeling kort samengevat. In dit artikel bespreken we de nieuwe regeling wat gedetailleerder met een paar voorbeelden erbij.

Verder lezen
registratierechten-naar-7

Registratierechten naar 7%

In België betaal je voor de aankoop van een woning, appartement of een bouwgrond een koopbelasting. Vanaf 1 juni 2018 zal er een nieuwe regeling gelden. Wie wel en wie niet onder deze nieuwe regeling valt, lees je hier.

Verder lezen
testimonial-franck-en-vivian

Testimonial Franck en Vivian

Franck en Vivian verkochten hun woning via ons kantoor. Hoe zij ons leerden kennen en wat zij van de kennismaking en samenwerking vonden, lees je hier.

Verder lezen
afkortingen-in-zoekertjes-voorbeeld

Afkortingen in zoekertjes: een voorbeeld

Wil je een woning of appartement kopen? Dan zal je bij de zoektocht naar je toekomstig pand ook advertenties bekijken. Vaak tref je in de advertenties meerdere afkortingen aan. Als je niet dagelijks bezig bent met het kopen of verkopen van vastgoed vraag je je wellicht af wat deze afkortingen allemaal betekenen. Met een voorbeeld willen wij je alvast op weg helpen.

Verder lezen
informatieverplichting

Afkortingen in zoekertjes: de ultieme checklist

Ben jij op zoek naar een droompand om te kopen of te huren? Dan heb je bij het bekijken van advertenties ongetwijfeld al heel wat afkortingen gezien. Misschien heb je je wel al eens afgevraagd wat die afkortingen allemaal betekenen.

Verder lezen